Skip to main content

Onze Unique
Selling Points

Waarom kiezen voor Corneth Logistics

Onze USP's maken we altijd waar!

We komen onze afspraken na. Eerlijk en transparant. Zo werken we zowel intern met onze collega's, als voor onze klanten en partners. Zijn er (externe) factoren waarom iets niet lukt, dan overleggen we de opties en gaan we voor de beste oplossing. Dat zit in ons DNA.

Geografische dekking

Wij zijn niet alleen in Nederland, maar ook op internationaal gebied actief. Zo vervoeren wij tevens  naar België, Luxemburg, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Bulgarije, Italië, Hongarije, Roemenië en Griekenland. Door een goede geografische dekking kunnen we korte looptijden aanbieden.

Betrokken planning

Ook onze planners zijn internationaal actief. Dit zorgt voor nog kortere lijnen én een nog strakkere planning. Daarnaast kan ons team op deze wijze onze opdrachtgevers ook lokaal te woord staan. Wij werken proactief en houden je ten alle tijden op de hoogte van de status van je zending.

Trailer vloot

Wij werken met modern materiaal, waardoor we zowel flexibel als kwalitatief werk kunnen leveren. Wij rijden met onze eigen vrachtwagens en beschikken over koeltrailers met dubbele verdampers. Daarnaast hebben we zowel tautliners als thermo sideloaders.

Door-to-door

Ons transport is volledig in eigen beheer. Wij werken dus zo min mogelijk met externe partijen. Van deur tot deur zijn wij jouw aanspreekpunt en kan je op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat jouw zending snel en zorgvuldig van A naar B wordt geleverd.

Temperature controlled

Zowel onze vrachtwagens als opleggers zijn voorzien van een GPS-systeem. Hiermee kunnen we de tempraturen van geconditioneerde goederen nauwkeurig in de gaten houden. Door middel van GPS en alarmen kunnen we dit continue monitoren en waar nodig bijstellen.