Skip to main content

Over ons.

generaties aan het stuur

Persoonlijk

John Corneth is in 1988 met slechts één vrachtwagen begonnen in de transportwereld. Inmiddels is Corneth Logistics een echt familiebedrijf met vestigingen in meerdere landen. Met ruim 30 jaar aan kennis en ervaring op onze naam zijn we gegroeid tot een middelgrote organisatie.

De formule van Corneth Logistics is eenvoudig en duidelijk. Wij bieden je een uitstekende service en garanderen een optimale kwaliteit. Hierdoor staan we bij onze opdrachtgevers bekend als een vertrouwd partner. Mede door ons team vol professionals en de inzet van ons modern materiaal zorgen we ervoor dat jouw zending op de juiste tijd én plaats arriveert. Wij bieden een service die jij ook aan jouw klanten beloofd.

Onze missie

De familiare sfeer binnen het bedrijf zorgt voor een laagdrempelige aanpak op de werkvloer. Er is bij ons geen sprake van een strikte hiërarchie. Goed zijn voor onze mensen en elkaar met respect behandelen, dat vinden we van groot belang. Dit zie je dan ook terug in onze werkwijze en de resultaten die we leveren.

Door de jaren heen hebben we een vaste klantenkring weten op te bouwen met een hechte vertrouwensband. Wij werken met korte lijnen, communiceren snel en bieden een persoonlijke service. Wij nemen alle zorg rondom transport uit handen. Door middel van continue monitoring zorgen we ervoor dat het traject van A tot Z in goede banen verloopt. Onze opdrachtgevers kunnen van ons op aan, en dat weten ze.

Onze visie

De komende jaren willen we als Corneth Logistics onze huidige groei verder voorzetten. We streven ernaar om nog meer klanten te ontzorgen met onze service. Vooral met betrekking tot ons specialisme in geconditioneerd transport. Daarnaast blijven we investeren in mens, IT, materiaal en mileu.